Opća uredba o zaštiti osobnih podataka

Politika zaštite osobnih podataka

Namjena ove politike zaštite osobnih podataka je upoznati članove, potencijalne članove ili posjetitelje internetskih stranica https://powerlifting-adamas.hr o načinima na koji obrađujemo osobne podatke. Sve naše aktivnosti u tom smjeru usklađene su s odredbama Opće uredbe u zaštiti podataka (Uredba EU 2016/679).

Politika zaštite osobnih podataka određuje upotrebu informacija koje će Powerlifting klub Adamas (u daljnjem tekstu PLK ADAMAS) zaprimiti od vas kada posjetite internetske stranice PLK ADAMAS-a, registrirate se i izvršite kupovinu ili podatke koje ćete podijeliti s nama ukoliko nas kontaktirate na načine koji su objavljeni na našim web stranicama.

Naziv i podaci voditelja obrade

Odgovornost za obradu osobnih podataka kao voditelj obrade snosi:

Powerlifting klub Adamas
Eugena Kvaternika 58
Vukovar

Svrha i pravna osnova prikupljanja osobnih podataka

Našu web stranicu možete posjetiti bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Osobne podatke prikupljamo ako nam dobrovoljno pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, pristupnica) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe, dakle:

– kako bismo odgovorili na Vaš upit ili zahtjev,
– radi obrade pristupnice odnosno zahtjeva za učlanjenjem u klub

Ovisno o svrsi, možemo prikupljati i obrađivati Vaše sljedeće podatke:

– Ime i prezime
– Adresa
– OIB
– Adresa e-pošte
– Broj telefona
– datum rođenja
– ime roditelja
– datum rođenja
– mjesto rođenja

Automatsko prikupljanje informacija

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo omogućili pojedine tehničke značajke i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte na stranici:

Upotreba kolačića

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Vezano na prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka u svakom trenutku imate sljedeća
prava:

– Pravo na pristup
– Pravo na ispravak
– Pravo na brisanje
– Pravo na ograničenje obrade
– Pravo na prigovor
– Pravo na prenosivost podataka
– Podnošenje pritužbe nadzornom tijelu
– Pravo na povlačenje suglasnosti

Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem kontakt forme na našoj web stranici. Također nas možete kontaktirati i telefonom koji je naveden na web stranici ili putem slanja pošte na našu adresu koja je navedena na web stranici.

Zaštita osobnih podataka

– Koristimo tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke od ilegalnog ili neovlaštenog pristupa ili upotrebe, kao i od slučajnog gubitka ili gubitka dijela podataka
– Vaši osobni podaci procesuiranju se putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere koji se nalaze u EU
– Vaši osobni podaci zaštićeni su od neovlaštene ili nezakonite obrade i od slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja

Dopune i izmjene

Ova politika privatnosti može se promijeniti ili nadopuniti u bilo koje vrijeme kako bi se uskladila s stvarnim stanjem i zakonskim propisima a bez prethodnog upozorenja ili obavijesti. Preporučujemo Vam redovnu provjeru ovih uputa kako biste imali najnovije informacije